Future Of Feeling Good

Vi är glada att du hittat hit, till vårt lilla hörn av internet. Du kanske redan har märkt det men vi älskar att att göra stunder, små som stora, lite mer minnesvärda. Långa neddimmade middagar med vänner & familj, soliga uteservingar eller stunderna i fåtöljen lyssnandes på favoritalbumet. Tillsammans vill vi ta till vara på livets små och stora stunder utan kompromisser. Genom att ta fram de bästa alkoholfria dryckerna vill vi underlätta att göra medvetna dryckesval och bidra till bättre morgondag, eller som vi säger det - a Future of Feeling Good


 

 

This Is Us

Det sägs att man inte ska starta ett företag med vänner. Vi startade ett företag inte bara med vänner utan också med familj (rätt beslut? Återstår att se:). Middagsdiskussioner, kvällsmöten och servettanteckningar har det blivit en hel del utav.

Franka föddes ur idén om att skapa en alkoholfri värld där man slipper bli ifrågasatt. Ett Skånskt dryckeshus helt sprunget ur det alkoholfria med fokus på smaker och råvaror blev grunden för Franka.

Vår relation som bror, syster och pojkvän eller som vi säger: Steffi, Per och Efe - gör definitivt saker & ting lite mer spännande. Ärligt talat så har vi väldigt kul tillsammans och som tur är handlar våra diskussioner mest om vilka bilder på oss själva vi ska använda.

/Steffi, Per & Efe 

 

 

×