Retur


 

Taste & Love Guarantee

Vi hoppas att du kommer att älska Franka lika mycket som vi gör, men om du inte är nöjd kommer vår kommer vår Taste & Love-garanti att ta hand om dig. Vi ber om att returer meddelas inom 30 dagar på beställningar där Franka inte uppfyllt dina förväntningar. Original fraktavgifter kan inte återbetalas och en extra administrationsavgift kan tillkomma. Kund ansvarar för returfraktavgifter. Återbetalningen kommer att utfärdas till den ursprungliga betalningsmetoden, om inget annat meddelas.

 

Skador eller andra problem

Gick något fel eller blev en flaska skadad på vägen? Ingen fara, allt kan hända och vi ställer det tillrätta! Kontakta oss bara på hello@frankadrinks.com.

 

Hur gör jag en retur?

Inte nöjd med smaken av Franka? Tråkigt att höra men vi löser det!

1. Vi ber dig att ange ditt ordernummer som ämne och maila hello@frankadrinks.com med följande information

  • Namn
  • Inköpsdatum
  • Anledning till retur

Vår kundtjänst kommer att svara med bekräftelse på mottagning och leveransdetaljer.

Returfraktavgifter är kundens ansvar. Vi rekommenderar att du använder en fraktmetod som ger ett spårningsnummer då vi inte kan se försändelser utanför vårt egna lager. Observera att en Franka som utfärdas för återbetalning måste innehålla minst 75 % av dess ursprungliga innehåll för att täckas av garantin.

3. När dina returprodukter har hanterats kommer återbetalningen att utfärdas till den ursprungliga betalningsmetoden, om inget annat är överenskommet. Normalt tar transaktionen cirka 5-7 arbetsdagar.

 

Ser du inte svaret du letar efter?

Kontakta oss på hello@frankadrinks.com 

×